Računalniška davčna blagajna nam ponuja vse v enem

Vsi vemo, kaj je davčna blagajna in da je za nekatere obvezna oprema oziroma naprava pri poslovanju. Najbolje pa je imeti pri roki kar komplet blagajne s programom. To v praksi pomeni imeti računalniško davčno blagajno, termo tiskalnik za izdajanje računov, primeren operacijski sistem, primeren program, ki omogoča prodajo ter vodenje, vnos artiklov, cen in normativ. Davčna blagajna seveda zahteva določeno izobraževanje, ki ga podjetja, ki se ukvarjajo z njihovo prodajo, tudi izvajajo. Davčna blagajna se potem prijavi tudi na FURS. Omogočena pa nam je tudi izdelava internetnega akta ter pridobitev certifikata za davčno blagajno.

Blagajna za gostince je lahko enostavna mobilna blagajna

Tudi tisti, ki se ukvarjajo z gostinstvom, nujno potrebujejo primerne blagajne. Blagajna za gostince je lahko mobilne narave. Tudi ta bo omogočala vodenje blagajniškega poslovanja na mobilnih napravah. Take blagajne so izjemno primerne tudi za storitvene dejavnosti in trgovine, za pisarne in tudi na terenu so nepogrešljive. Za njih je značilno, da so enostavne za uporabo in nudena je tudi povsem brezplačna podpora.

Blagajna za gostince je lahko tudi naprednejša

Lahko pa se odločimo tudi za napredno tovrstno blagajno. Ta je primerna za tiste gostince, ki želijo imeti preglednejše vodenje poslovanja na svojih prodajnih mestih. Take blagajne omogočajo tudi naročanje ter prevzem blaga, spremljamo pa lahko tudi stanje naročil ter nadzor nad ostalimi blagajnami ter tudi medskladiščne prenose, obenem pa še inventure in vsekakor napredno blagajniško poslovanje. Izjemno so primerne torej za gostince, trgovine ter tudi druge storitvene dejavnosti.