Izbira zanesljivega družinskega avta

Nakup novega avtomobila je vedno precej stresno opravilo, saj gre za znatno investicijo, poleg tega mora biti avtomobil pripravljen na dolgoletno uporabo. Ob tem se tudi izkaže, da bo vsaka najmanjša pomanjkljivost na dolgi rok gotovo prišla do izraza, kar pomeni, da mora avto povsem ustrezati željam in potrebam družine že od vsega začetka. Takšen opis bi lahko nadeli zanesljivemu družinskemu avtomobilu Ford CMAX, ki je nedvomno privlačna izbira za vse, ki iščejo varno, varčno in zanesljivo vozilo za svoje družinske potrebe.

Nova generacija Ford CMAX je na voljo v različicah, ki prinašajo pravo rešitev za vsakogar. Pod novo preobleko se skrivajo napredni sodobni sistemi, med drugim je možno izbrati tudi hibridni pogon na elektriko. Poleg tega in bogate opreme, kakršno pričakujemo v sodobnih avtomobilih, bo Ford CMAX prepričal predvsem s ceno – gre namreč za zelo ugoden družinski avtomobil, ki vsekakor pritegne pozornost tudi med tistimi, ki za družinsko prevozno sredstvo ne nameravajo zapraviti veliko denarja.

Kje dobiti zanesljivega Forda?

Najboljša destinacija je za nov avtomobil Ford Ljubljana. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da pri nakupu novega avtomobila izbiramo le med ponudbami pooblaščenih prodajalcev in zanesljivih avtohiš. Za znamko Ford Ljubljana nudi dovolj izbire – najbolje bo obiskati avtohišo, ki ima v ponudbi različne modele in omogoča tudi testne vožnje. Tako se lahko na lastne oči prepričate, da gre za ustrezen družinski avtomobil. Ford Ljubljana je seveda kasneje tudi smiselna opcija za redne servise, vzdrževanja in popravila – tudi pri teh se je namreč pametno zanesti le na pooblaščenega partnerja.