Sproščujoča klasična pedikura

Na vsake toliko časa si marsikdo izmed nas rad privošči tudi malce razvajanja. Ponavadi si ga poiščemo kar doma na kavču, nekateri pa v takem obdobju radi zaidemo tudi v kvalitetne salone, kjer za nas poskrbijo pravi mali strokovnjaki. Predvsem ženske se rade poslužujejo teh storitev in med njimi je izjemno priljubljena tudi klasična pedikura.

Klasična pedikura za malo razkošno razvajanje

Pedikura je storitev, ki je osredotočena na naše noge. Ločimo več vrst pedikure, še vedno pa je najbolj priljubljena klasična oblika. Ta se ponavadi prične z namakanjem nog v topli zeliščni kopeli. V nadaljevanju sledi pregled stopal ter svetovanje, kaj bo potrebno narediti. Seveda vsaka klasična pedikura vsebuje odstranjevanje trde kože, nego nohtov in nenazadnje po želji celo tudi lakiranje. Na koncu se noge namažejo s kremo za stopala, ki noge še dodatno osveži. Pri klasični obliki pedikure je zaželena tudi masaža nog, ki ponavadi traja nekje do 20 minut. Ženske se pri tem najpogosteje odločajo še za permanentno francosko pedikuro.

Kisikova maska izboljša naše počutje in pripomore k boljši kvaliteti življenja

Kisikova maska je pripomoček, ki je namenjen tudi za povsem zdrave in tudi aktivne ljudi, ki želijo vdihniti še nekaj dodatne energije. Obenem pa je taka vrsta maske namenjena tudi za ljudi, ki imajo lažje prehodne respiratorne težave. Pravilno uporabljen zraku dodan kisik, ki ga lahko dosežemo s to masko, lahko bistveno izboljša naše počutje in tako kisikova maska pripomore tudi k boljši kvaliteti življenja. Kisikova maska pa lahko telo podpira v različnih situacijah, kot so utrujenost, izčrpanost, manjša koncentracija, stres, glavoboli ter podobno.