Uživajte v razkošju križarjenja

Ne bomo si zatiskali oči in trdili, da križarjenja niso razvada, namenjena bogatašem. Počitnikovanje na luksuzni ladji je nedvomno izkušnja, ki privlači tiste, vajene izjemnega razkošja. Še posebej, če gre za kakšno osupljivo lokacijo za križarjenje – Karibi in Bahami sta na primer med tistimi, ki privabljata najbolj petične goste.

Križarjenje Karibi

Karibi v vsakem primeru turistom ponujajo zelo veliko. Združujejo namreč kar nekaj privlačnih otokov, ki vabijo ljubitelje peščenih plaž in tropskega morja. Nič čudnega, da je na teh otokih zraslo veliko hotelov in druge turistične infrastrukture, ki naredi Karibe idealno destinacijo za obisk. Na ladji križarki bo celotna izkušnja še toliko boljša. Za križarjenje Karibi ponujajo nešteto možnosti, prav tako lahko obisk otočja kombiniramo z drugimi destinacijami v daljšem potovanju.

Križarjenje Bahami

Poleg Karibov so zelo priljubljena destinacija na tem območju za križarjenje Bahami. Ta destinacija je primerna tudi za tiste, ki se ne nameravajo prepustiti dolgotrajnemu razvajanju na morju, temveč imajo raje krajše počitnice z ugodnejšo ceno. Bahami namreč ne ležijo nekje na sredi oceana, temveč so precej blizu obali Severne Amerike. Tudi ponudba je za to destinacijo zelo pestra, predvsem z izhodišča na Floridi – možno je najti kratka nekajdnevna križarjenja, pa tudi precej daljša potovanja, ki pogosto vključujejo še postanke na karibskih otočkih in na Kubi. V vsakem primeru so za križarjenje Bahami odlična izbira, ki zadosti željam zelo raznolikega spektra turistov. Destinacija je za nameček znana po posebnem prestižu, kar je nujna sestavina razkošnega križarjenja – kot nalašč tudi za tiste, ki se prvič odpravljajo na to vrsto potovanja!