BCS kosilnica je odlična za spomladanska dela

BCS kosilnica je odlična za različna opravila, ki jih moramo v spomladanskem času narediti, da pripravimo okolico na novo življenje. Spomladi se narava na novo prebudi. Poganjati začnejo prve cvetlice in rasti začne trava. Drevesa ozelenijo in po dolgem zimskem počitku vse zaživi. Seveda moramo na to prebujenje popaziti tudi sami, tako da primerno pripravimo in očistimo svoje vrtove.

BCS kosilnica je v tem času nujno potrebna, saj nam omogoča natančno in temeljito čiščenje okolice. Prednost BCS kosilnice je tudi v tem, da lahko pokosi resnično visoko travo. Njena kosa je namreč izredno trpežna in ostra. Seveda moramo pri delu paziti, da ne zadenemo v kakšen kamen in s tem nehote poškodujemo ostro rezilo.

BCS kosilnica je zasnovana tako, da bo brez težav kosila tudi na izredno zaraščenih območjih. Nekatere so narejen izključno za gorske predele, kar pomeni, da jih lahko uporabljamo tudi na strmih pobočjih. Včasih so takšno kosilnico imeli doma vsi, ki so imeli živali, saj so z njo hitro nakosili svežo travo, ki so jo nato odnesli v hlev.

Traktorski rezervni deli v spletni ponudbi

Traktorski rezervni deli so v Sloveniji izredno zaželeni in iskani. Ker lahko v vsaki slovenski vasi najdemo več traktorjev različnih blagovnih znamk, je izredno pomembno, da je na voljo tudi dovolj serviserjev in rezervnih delov, ki jih vsako leto zamenjamo na svojem staremu traktorju.

Traktorski rezervni deli, ki jih moramo zamenjati vsako leto, so navadno vedno na zalogi pri prodajalcu. Pri tistih bolj zahtevnih delih pa je navadno potrebno malce dlje čakati, saj jih je potrebno naročiti iz tujine. Pri naročilih iz tujine, traja dostava kakšen teden časa. Nato pa moramo počakati še kakšen dodaten dan, da se traktor popravi in ponovno pripravi za delo.

Traktorski rezervni deli so precej dragi, saj so narejeni iz odličnih materialov. Ker pa so navadno vsi traktorji odlične kakovosti, se rezervnih delov ne poslužujemo veliko.