Fasadni sistem Rofix uporablja najboljše materiale

Kadar govorimo o fasadnem sistemu, najprej pomislimo na lep in sodoben izgled našega doma. Vendar pa to ni bistvo fasade. Njena glavna in poglavitna naloga se skriva v njeni funkcionalnosti. To je toplotna izolacija, varstvo okolja in učinkovita alternativa klimatskim napravam. Fasadni sistemi Rofix so eden izmed mnogih fasadnih sistemov, ki so trenutno na voljo na našem trgu in ki jih odlikujejo okolju prijazni materiali.

Fasadni sistemi Rofix vam bodo pomagali, da boste prihranili energijo tako poleti kot pozimi. Z vgradnjo kakovostnih materialov lahko prihranite tudi do 40 % stroškov za ogrevanje, hkrati pa lahko prejmete še refundacijo za energijske prihranke pri EKO SKLAD-u.

Izbira različnih fasadnih sistemov je zelo pestra

Pri Rofixu ponujajo paleto različnih fasadnih sistemov in prepričani smo, da boste našli sebi najbolj primernega. Izbirate lahko med fasadnim sistemom, ki je vremensko izjemno odporen in predstavlja visoko termoizolativnost. Z njim boste prihranili pri stroških ogrevanja kot tudi pri debelini fasade.

Drugi Rofix fasadni sistem je izjemno enostaven za polaganje, hkrati pa nudi prihranke pri energiji. Tudi ta omogoča največjo toplotno izolativnost. Tretji fasadni sistem je negorljiv, zvočno izolativen z mineralno volno in je namenjen predvsem visokim stavbam. S četrtim fasadnim sistemom boste dali vaši fasadi lep izgled.

Pravilno izolirana hiša za optimalno klimo

Fasadni sistemi Rofix igrajo zelo pomembni vlogo pri ustvarjanje notranje klime vašega doma. Namreč le v pravilno izolirani hiši vam bo pozimi prijetno toplo, poleti pa hladno. Pozimi boste na ta način privarčevali pri stroških ogrevanja, poleti pa predstavlja kvaliteten fasadni sistem alternativo klimatskim napravam.

Zaključni omet predstavlja zadnji korak fasadnega sistema. Le ta končno poskrbi za lep videz vaše fasade. Vendar pa še tako lepe fasade se sčasoma spremenijo barvni ton ali pa se pojavijo razpoke. Zato lahko svojo novo fasado zaščitite z inovativnimi premazi s katerimi bo fasada ohranjala svoj svež in čist videz.