Senčila nas ščitijo pred soncem in pred nezaželjenimi pogledi

Vsak izmed nas je zagotovo v neki točki dneva zmatran po dolgem delavniku, ali pa ostalih obveznostih, ki so ga pričakale. Takrat si seveda želimo samo tega, da pridemo domov in si lahko v miru odpočijemo. Seveda pa na naš mir in udobje v domu vpliva več različnih dejavnikov, na katere imamo lahko sami vpliv in poskrbimo, da nas ti dejavniki ne bodo motili.

Senčila so tako skoraj da pripomoček, s katerim si v domu zagotovimo prijetno vzdušje in neko dodatno intimnost. Le ta namreč poskrbijo za to, da lahko sami reguliramo, koliko svetlobe bo v naših prostorih in to je seveda zelo pomembno. Ne želimo si vedno, da sonce obdaja vse naše prostore, ampak si velikokrat želimo tudi malo teme, saj se tako lahko v miru odpočijemo.

Senčila pa predstavljajo tudi zaščito pred nezaželjenimi pogledi, katerih v današnjih dneh ni malo. Če nimamo ustrezne zaščite za okna, bo zagotovo veliko mimoidočih pogledalo skozi naše okno, saj jih zanima, kaj se dogaja.

Plise zavese predstavljajo senčilo iz finega gubanega platna

Ljudje smo si seveda različni in vsak po svojem okusu opremlja svoj dom. To je pomembno zaradi našega udobja, saj si moramo izbrati takšno opremo, katera nam bo dala tisti občutek udobja in bomo tako lahko v našem domu povsem sproščeni in se bomo počutili dobro.

Plise zavese so tako neka obvezna oprema našega doma, saj gre za senčila. Gre pa za senčila, ki so iz finega gubanega platna in so zaradi svoje zasnove prilagodljiva. Gre za zaščito, obenem pa tudi dekoracijo naših oken.

Plise zavese pa so primerne za vse tipe oken, torej za velika in majhna okna, strešna okna, stropna okna ter okna nepravilnih oblik. Samo krmiljenje le teh je naša izbira, na voljo pa nam je vse od ročnega, do motornega krmiljenja.