Tende v različnih barvah

Tende si lahko naročimo v takšni barvi kot si želimo. Ponudniki imajo ogromno izbiro različnih barv ter kvalitetnih materialov iz katerih izdelajo odlične ter prvovrstne tende, po želji kupca. Vedno več ljudi se odpravi na morje s kombijem, ki so ga predelali v potovalno prikolico. Na tak kombi si pritrdijo tudi tendo, ki jih ščiti pred soncem, iglicami ter smolo, ki pada z dreves. Tenda nas ščiti tudi pred dežjem in žuželkami, ki se potikajo po kampu.

Tende so lahko različnih velikosti in oblik. Na balkon si bomo postavili manjšo, polkrožno tendo, ki nam bo omogočala preživljanje časa zunaj in uživanje na svežem zraku. Če si želimo bolj živahne tende, si bomo izbrali tako v roza, rdeči ali vijolični barvi. Kdor ima raj umirjene barve, pa si bo omislil takšno v zeleni ali modri barvi.

Tende so cenovno dostopne in niso predrage, zato si jih lahko privošči vsak, ki si želi senco pred svoji domom ali pa zunanjo streho nas vrtno mizo ter stoli.

Plise zavese so izredno moderne

Plise zavese so na voljo v vseh večjih trgovinah, ki prodajajo opremo za dom. Lahko pa si jih naročimo tudi po meri, pri ponudnikih, kjer lahko izbiramo med različnimi modeli, barvami ter vzorci. Dandanes se veliko mladih družin sploh ne odloči za postavitev zaves v svoj dom. Radi imajo močno svetlobo ter lep pogled skozi okno. Velikokrat se ne zavedajo, da zavesa dom olepša. Če si ne želimo zavese, ki nam bi vzela preveč prostora, si bomo omislili pliseje, ki so odlična rešitev za vsako gospodinjstvo.

Plise zavese se čez dan lahko stisnejo skupaj in tako nam omogočijo prijeten pogled skozi okno. Kadar pa si želimo malce več zasebnosti, jih enostavno raztegnemo čez polovico okna in si tako priskrbimo želeno intimo svojega doma. Cene plisejev so različne, odvisne so od materiala ter načina izdelave.