Elektronske varuške

Tudi vi postanete paranoični, ko vaš otrok ni pred vašimi očmi? Četudi veste, da ta mirno spi, vas bega dejstvo, da se mu lahko kaj slabega pripeti in bi ga želeli imeti nenehno na očeh. In kolikokrat se vam zgodi, ker ga nenehno hodite preverjat, da ga zbudite in motite njegov spanec? Se vam je verjetno že zgodilo, zato ste se odločili temu narediti konec in si nabaviti odlično rešitev. Elektronska varuška je v tem primeru najzanesljivejša in najboljša možnost, da otroku zagotovite miren spanec ali pa igro, sami pa ga nenehno spremljate na enkranu.


Še nedavno nazaj elektronske varuške niso niti obstajale. Potem so bile samo zvočne, kar pomeni, da smo otroka slišali, nismo pa videli. In tudi te so imele izjemno visoko ceno, a so si jih lahko privoščili zgolj določeni. Potem je pa povpraševanje po teh zelo hitro naraščalo, ker so starši prepoznali prednost teh in je tako prišlo do tega, da so proizvajalci začeli te proizvajati hitro in vedno kakovostnejše. Na koncu se pojavi na trgu tudi takšna, ki ima sliko, torej kamero in otroka snema, vi ga pa lahko gledate. Poleg vsega je še seveda zvok in novejše omogočajo tudi kakšno nežno glasbo, ki otroka popelje v miren spanec. Odlično.

Ker je povpraševanje torej tako rastlo in so proizvajalci te proizvajali zelo hitro ter prodajalci dodali v svojo redno ponudbo, se je cena elektronskih varušk znatno nižala. In so dosegle zelo sprejemljive cene, čeprav pa se elektronske varuške medsebojno razlikujejo in različne zagotavljajo različne funkcije in imajo različne lastnosti. Na podlagi teh in samega proizvajalca ter nazadnje tudi prodajalca, se bo oblikovala končna cena. So pa seveda dostopne že za skoraj vsak žep.

Sedaj več ni bojazni, da otroka ne bi nenehno imeli na očeh. Ne glede na to, kaj ta počne. Ali tone v miren spanec ali pa se igra. Četudi je v drugem prostoru ima elektronska varuška moč, da nam prikaže sliko. Odlično. Če bi nekoč ljudje vedeli, da bodo obstajale takšne stvari danes, ki bodo staršem toliko vpomoč, bi si zagotovo želeli, da bi se rodili v današnjem času, kajti resnično si lahko olajšamo in  poenostavimo vsakdanjik, kajti toliko kot je danes različne opreme za otroke, katera je enostavno odlična, še doslej nismo imeli možnost videti.