Proizvajalec, ki lahko poskrbi za praktično vse računalničarje

Uporabniki računalnikov so lahko pri nakupu svojih naprav zelo izbirčni. Kakopak, saj so na trgu cele vrste izdelkov, ki se razlikujejo tako v najpomembnejših lastnostih kot v najmanjših detajlih. Ker mora biti računalnik primeren za opravljanje določenega dela, univerzalne izbire ni, temveč je prava rešitev odvisna od potreb uporabnika. Pod priznano znamko ASUS pa najdemo ponudbo, ki pokriva praktično vsako nišo na trgu. Naj bo to prenosnik ali tablica, ASUS ima pripravljeno rešitev tudi za vas.

Prenosni računalnik ASUS

Pod znamko ASUS najbolj izstopajo prenosniki, ki enakomerno pokrivajo celoten cenovni spekter. Predvsem pri ugodnejših prenosnikih ima ASUS znaten tržni delež, kar dokazuje, da tudi cenovno ugodni prenosni računalniki ASUS niso od muh. Pri vgrajenih komponentah proizvajalec ne sklepa kompromisov, kar je dobrodošlo predvsem za tiste, ki iščejo odlično zmogljivost računalnika, za druge malenkosti pa jim ni toliko mar, da bi upravičevale višjo ceno. Prenosni računalnik ASUS višjega cenovnega razreda je seveda nadvse impresiven in se brez težav postavi po robu tudi pregrešno dragim konkurenčnim modelom tega razreda.

Tablice ASUS

Če vas bolj zanima tablica ASUS, je izbira prav tako pestra. Tablice lahko učinkovito izpolnijo večino nalog, za katere uporabljamo prenosnike, tako da so odlična alternativa za tiste, ki bolj cenijo mobilnost in ne potrebujejo celega prenosnika. Vedno bolj priljubljeni so tudi tako imenovani hibridni računalniki, ki združujejo prednosti prenosnikov in tablic v eni napravi – gre za tablico, ki je kombinirana z odstranljivo tipkovnico in sledilno ploščico, torej po potrebi igra vlogo tablice ali prenosnika.