Adrenalinske aktivnosti za največje avanturiste

Ljubitelji adrenalinskih dogodivščin iščejo edinstvene atrakcije, s katerimi si bodo popestrili naslednji dopust. Med najboljšimi opcijami pri nas je gotovo Bovec, ki odpira celo vrsto možnosti tudi za zahtevnejše avanturiste. Veliko obiskovalcev seveda privlačijo aktivnosti, po katerih je največ povpraševanja, to je recimo rafting Bovec pa ob tem ponuja še kar nekaj možnosti, ki jih bodo veseli predvsem tisti, ki iščejo nekoliko bolj razburljive in edinstvene dogodivščine.

Med največjimi atrakcijami v Bovcu gre morda izpostaviti skok s padalom v tandemu. Ne gre za aktivnost, po kateri bi bilo največ povpraševanja, je pa vsekakor dovolj interesa, da se je ponudba dobro razvila. Tistim, ki jih ne zanima le rafting, Bovec ponuja kar nekaj opcij za adrenalinske skoke s padalom. Ob mestu leži športno letališče, ki nudi skoke s padalom iz letala, pa tudi panoramske polete z letalom ali helikopterjem ter polete z jadralnim letalom. Za skok s padalom v tandemu pa se pogosteje izbirajo vzletišča na okoliških hribih. Takšna izvedba je veliko lažja in ugodnejša, primerna tudi za začetnike. Vsi tisti, ki se na skok s padalom podajajo prvič, bodo zelo veseli celovitega programa in izvedbe, izkušnja pa je še vedno povsem edinstvena in zelo atraktivna.

Skok s padalom v tandemu izvajajo različne agencije v Bovcu. Ponudbe je sicer nekoliko manj kot za rafting Bovec pa vsekakor ponuja dovolj opcij tudi za zahtevnejše avanturiste. Na voljo so različni programi, ki ponujajo prilagodljive izkušnje. Možno je izbirati med različnimi trajanji in lokacijami, posledično se spreminjajo tudi cene. Res je, da skok s padalom v tandemu ni najcenejša opcija med adrenalinskimi aktivnostmi v Posočju, ponuja pa najbolj atraktivno izkušnjo in najlepše razglede – izkoristek investicije je gotovo zelo dober, zato je cena za mnoge avanturiste povsem upravičena. Dobre ponudbe je možno najti že za kakšnih 150 evrov.