Escape room za prijatelje

Escape room je odlična popestritev vsakega prijateljskega večera. Prijatelji, ki se že dolgo družijo in se dobro poznajo, se radi udeležijo kakšnih novih aktivnosti, da si tako popestrijo druženje. Na voljo imajo veliko različnih stvari, ki jih lahko počnejo. Veliko prijateljev gre skupaj v kino ali v gledališče, nekateri hodijo skupaj na koncerte, spet drugi skupaj potujejo in še bi lahko naštevali. 

Escape room je odlična možnost, za kakšen petek ali soboto zvečer, ko se skupaj dobimo na pijači in si želimo početi nekaj več. Tiste sobe pobega, ki so na voljo vse dni v letu, si moramo najprej rezervirati. Ker so navadno vikendi zelo obremenjeni, je najbolje, da si svoj termin rezerviramo že kar kakšen teden ali dva vnaprej. Le tako bomo prepričani, da bomo lahko od točno določeni uri obiskali določeno sobo pobega. 

Escape room pa nam nekateri organizatorji pripravijo tudi po naročilu. Veliko različnih lokacij nudi možnost ureditve enega ali več Escape room-ov. Pomembno je, da se nabere zadostna količina ljudi in že se lahko dogovorimo za večer v sobi pobega. 

Escape room si večkrat naročijo tudi podjetja v sklopu teambuildingov. Ker je namen druženja medsebojno povezovanje in tkanje novih prijateljstev, se bodo sodelavci zagotovo z veseljem podali v escape room, kjer bomo lahko uživali v različnih ugankah, besednih igrah, rebusih, miselnih premetankah ter v logičnih izračunih. Vse to jih bo čakalo v vsaki sobi pobega, ki se nahaja v Sloveniji. 

Escape room se lahko organizira tudi na prostem. V okolici Ljubljane imamo takšno možnost za otroke, v zahodni Sloveniji pa za celotne družine. To je odličen način povezovanja in uživanja krasnega dneva v naravi. 

Escape room ni najcenejša možnost zabave, vendar se stroški pri večji skupini enakomerno porazdelijo in tako nihče ne da preveč denarja. S tem pa si omogočimo dobro uro neverjetne zabave in užitka.