Labrca Tolmin vabi obiskovalce v poletnem času

Kam se odpravljate na poletni dopust? Če so vaši interesi podobni tistim, ki jih imajo tisočeri turisti iz vse Evrope, potem se boste odločili za enako destinacijo – ti obiskovalci so namenjeni v Posočje, kjer najdemo široko ponudbo storitev za aktivno preživljanje prostega časa. 

Na voljo so tudi zanimive možnosti za prenočevanje v naravi, ena od priljubljenih izbir je kamp Labrca Tolmin. To je idealno izhodišče za tiste, ki želijo raziskati Posočje po svoje in dobro izkoristiti vsak trenutek svojega prostega časa.

O tem, kako zadovoljni bomo z dopustom, seveda odločajo mnogi dejavniki. A vedno moramo imeti dober temelj, na katerem lahko dopustovanje zares navduši. Izbira prenočišča je kritična, sploh če želimo imeti na enem mestu širok nabor dobrodošlih storitev, recimo tudi gostinsko ponudbo, profesionalno izvedbo adrenalinskih aktivnosti in druge opcije, s katerimi zapolnimo svoj prosti čas na počitnicah. 

Vse to ponuja Labrca Tolmin, ki se prikupi svojim gostom še z razno drugo ponudbo, ne le s prenočišči. Na tem mestu bomo dobili praktično vse, kar potrebujemo za nepozaben dopust, piko na i pa doda še čudovit naravni ambient, ki je za marsikoga kar glavni razlog za obisk Posočja.

Kamp Labrca Tolmin navduši z idealno lokacijo

Pri izbiri prenočišča bomo gotovo pomislili na lokacijo, še posebej, če se zanimamo za kampiranje. Želimo biti nekoliko odmaknjeni od vrveža v najbolj obleganih turističnih naseljih, a vseeno blizu dogajanju. Kampiranje je najlepše v naravi, pričakujemo pa urejene površine in dobro infrastrukturo. 

Včasih imamo kar visoka pričakovanja, čeprav bomo svoj čas preživljali v šotoru. Na vse te interese lahko kamp Labrca odgovori že z idealno lokacijo.

Kampiranje je vedno posebno doživetje, a s kampom, kot je Labrca Tolmin, si zagotovimo še boljšo izkušnjo

Tolmin je priljubljena destinacija za tiste, ki se odločijo dopustovati v Posočju. Je največje izmed treh turističnih centrov soške doline, ima odlično turistično ponudbo, veliko dogajanja in tudi slikovito okolico. Le streljaj od mesta se nahaja kamp Labrca Tolmin, ki je od vrveža ločen z reko Sočo. Kamp se nahaja na nasprotnem bregu reke, nekaj sto metrov stran od Tolmina. V nekaj minutah lahko mesto dosežemo peš, a iz kampa ga ne bomo opazili.

Sam kamp je postavljen tik ob reki Soči na rečnem bregu, kjer je dovolj prostora za urejen in sodoben kamp. Ne le za postavitev šotorov, temveč tudi za drugo ponudbo, ki jo ponuja Labrca. Tu najdemo gostinski lokal s ponudbo hrane in pijače, urejeno pralnico, kopalnice in sanitarije, v kampu pa deluje tudi turistična in športna agencija Maya, ki dopolnjuje ponudbo kampa s storitvami za ljubitelje aktivnosti v naravi. Tudi to je ena izmed prednosti, ki jih ima ta kamp!

Kamp Labrca Tolmin na enem mestu nudi vse za aktiven dopust

Če se zanimate za aktivno preživljanje prostega časa ob obisku Posočja, potem bo zelo zanimiva ponudba lokalnih turističnih in športnih agencij. Te se osredotočajo prav na aktivnosti, ki so za turiste najbolj atraktivne, predvsem na adrenalinske aktivnosti, ki se izvajajo v naravnem ambientu ob reki Soči. 

Labrca Tolmin gosti ugledno agencijo, ki izvaja profesionalno vodene programe za ljubitelje različnih aktivnosti, od adrenalinskih doživetij do bolj umirjenih izletov in ogledov. Sestaviti je možno posrečen program za vsakogar, saj so te storitve zelo prilagodljive, sploh če se zanimamo za družinske počitnice, teambuilding ali kakšen drug oddih s posebnim programom.

Agencija Maya lahko prepriča s široko ponudbo, pa tudi s svojo fleksibilnostjo pri izvedbi programov. Ponuja zelo zanimive aktivnosti, ki vodijo v okolico Tolmina, izvajajo se tudi na reki Soči ali pa predstavijo reko Tolminko in njena znamenita korita. 

Tudi tisti, ki Posočja ne poznajo, bodo s pomočjo lokalne agencije uspeli raziskati vse tiste kotičke, ki si najbolj zaslužijo obiska, in to ob navdušujočih aktivnostih, ki jih ne bodo zlahka pozabili!

Kamp Labrca Tolmin je izvrstno izhodišče za obisk znamenitosti v okolici Tolmina

Katere aktivnosti ponuja Labrca Tolmin?

Težko bi izpostavili posamezne aktivnosti, ki najbolj navdušujejo, saj je ponudba precej široka, okusi in interesi pa se zelo razlikujejo. Vsekakor pa se veliko ljudi odloča predvsem za rafting na Soči in za canyoning, oboje je lahko zelo dobra izbira tako za posameznike kot za večje skupine. Običajno se raftanje in soteskanje izvajata v obliki vodenih skupinskih odprav, kar je kot nalašč za družinske počitnice ali teambuilding. Seveda pa ima Labrca Tolmin prilagodljive programe, ki lahko odgovarjajo tudi na želje drugih udeležencev.

Rafting je pravi hit med vsemi obiskovalci, medtem ko se za canyoning odločajo predvsem avanturisti, ki želijo raziskati najbolj slikovite kotičke neokrnjene narave v Posočju. A to še zdaleč ni vse, kar je v ponudbi lokalnih turističnih agencij. Našli bomo še druge opcije, recimo spuste s kajakom, kajakaši bodo na Soči gotovo uživali. 

Če bi želeli odkriti še druge kotičke v Soški dolini, se lahko podamo na kolesarjenje, morda celo jahanje, vedno pa je seveda aktualno tudi pohodništvo. Tisti, ki uspejo osvojiti Krn ali katerega izmed drugih visokih vrhov nad soško dolino, bodo nagrajeni s čudovitimi razgledi, s katerimi se kosajo le tisti, ki jih dobimo ob skoku s padalom ali ob panoramski vožnji z letalom!