Oprema Stihl za brezskrbno delo

Raznovrstno delo na prostem najlažje opravimo z ustrezno opremo, ki skrbi za dobro izkušnjo in seveda za dober končni rezultat. Znamka Stihl prepriča s široko ponudbo kakovostnih naprav, ki jih lahko dobro izkoristimo v svoj prid, ne glede na to, s kakšnimi izzivi se pri delu srečujemo. V ponudbi namreč najdemo celo vrsto uporabnih naprav za vsako nalogo pri delu na prostem.

Stihl kosilnice

Med kosilnicami ponuja Stihl kar nekaj izbire, posebej prepričljive pa so njihove naprave med manjšimi kosilnicami, kot je recimo kosilnica na nitko Stihl pri teh napravah predstavlja nekatere ključne odlike, ki zagotavljajo prijetno, varno in uspešno delo. Kosilnica na nitko Stihl je odlično pripravljena na domačo ali profesionalno rabo – ima dovršen pogonski sistem, ki deluje tiho in varčno, še posebej električne kosilnice se v tem oziru zelo izkažejo. Pomembno je, da je takšna kosilnica udobna, saj jo želimo brez težav uporabljati tudi dlje časa. Kosilnica na nitko Stihl se izkaže z nizko težo, a visoko zmogljivostjo, kar je ključnega pomena za dobro uporabniško izkušnjo.

Stihl ponuja še veliko drugih kosilnic, ki odgovarjajo različnim namenom. Nahrbtne kosilnice so vsestranske in jih lahko vsak uporabnik izkoristi z odličnim učinkom, druge kosilnice pa pridejo do izraza v kakšnih specifičnih situacijah, predvsem na večjih zelenicah.

Motorne žage Stihl

Še bolj znana je znamka Stihl morda po svojih motornih žagah, po katerih posegajo tako ljubiteljski kot profesionalni uporabniki. Velika prednost je spet širok razpon opreme na tem področju, saj so motorne žage Stihl na voljo preko celotnega zmogljivostnega in cenovnega razpona. Tako bo vsak uporabnik našel pravo opcijo zase. Zelo priljubljene so manjše motorne žage Stihl, ki so okretne in lahke, kot nalašč za raznovrstno delo na posestvu ali v gozdu. Že te žage s svojo zmogljivostjo zadostujejo za večino običajnih izzivov, medtem ko imajo zahtevnejši gozdarji na voljo še pestro zbirko žag Stihl iz višjega zmogljivostnega razreda.