Paletni voziček ima različne karakteristike

V skladiščih, kjer je delo s paletami nekaj povsem običajnega, so viličarji obvezen del skladiščne opreme. Poleg tega, pa so za dobro organizacijo dobrodošli tudi paletni vozički, ki jih imenujemo tudi paletniki ali ročni paletni viličarji. Paletni voziček je odličen pripomoček za premikanje težjih bremen in palet na manjšem prostoru, saj je izjemno vodljiv, zato je manevriranje z njim izjemno preprosto. Kljub temu pa je pri delu z njim potrebno poskrbeti za ustrezne varnostne ukrepe.

 

Dobro je vedeti, da ima paletni voziček lahko različne karakteristike. Izjemno uporabne so mobilne naprave za tehtanje, ki omogočajo natančno tehtanje izdelkov, ki jih nameravamo s paletnim vozičkom premakniti ali samo dvigniti. Med seboj se razlikujejo tudi po svoji nosilnosti, zato lahko eni nosijo težji tovor kot pa drugi. Ne glede na njegove karakteristike, je paletni voziček izredno priljubljen in ga za svoje potrebe kupujejo različna podjetja in ne samo skladišča.

 

Viličar Linde je sinonim za kakovost

 

Danes je ponudba viličarjev različnih blagovnih znamk izjemno pestra, zato je pri njegovi izbiri potrebno razmisliti o mnogih dejavnikih. Če iščete kakovost, zanesljivost in napredno tehnologijo, potem je viličar Linde zagotovo najboljša rešitev. Gre za blagovno znamko viličarjev, ki ima dolgoletne izkušnje s tehnologijo hidrostatičnega pogona, prav tako pa zadovoljuje zahtevam strank glede tehnologije, učinkovitosti, funkcionalnosti in oblikovanja.

 

Ponudba viličarjev Linde je zelo pestra in zajema osnovne skladiščne viličarje kot tudi tiste, ki so sposobni dvigovati težka bremena. Ne glede na to, za katero različico oziroma model gre, je viličar Linde izjemno kakovosten, njegova velika prednost pa je tudi njegov motor, ki izpolnjuje večino ekoloških standardov in je izredno zmogljiv. Za nemoteno in učinkovito delovanje viličarja Linde je ključnega pomena njegovo redno vzdrževanje in servisiranje pri izbranem ponudniku servisnih storitev, ki to blagovno znamko viličarjev dobro pozna in zagotavlja originalne rezervne dele v čim krajšem dobavnem roku.