Pošiljanje telegrama

Pošiljanje telegrama lahko opravite preko različnih pošiljateljev in ponudnikov. Pošiljanje telegrama je v današnjem času malo manj popularno, kot pa je bilo to priljubljeno in pogosto par let nazaj. Danes se voščila večinoma izražajo, kar preko sms sporočil ali pa socialnih omrežij, saj je tko veliko lažje in hitreje izraziti voščilo ljubljeni osebi.

Pošiljanje telegrama je enostavno in hitro. Poleg telegrama lahko dodate morda tudi kakšno pozornost oziroma darilce, seveda je odvisno za katero priložnost je telegram, ki ga pošiljate namenjen.

Telegram se lahko pošlje ob rojstvu novega malčka, ob praznovanju rojstnega dneva ali pa malo manj prijetni situaciji, kot je smrt in izguba poznane ljubljene osebe. 

Telegrami so na voljo v različnih velikostih in barvah, prav tako pa vsebujejo različne motive, ki so namenjeni različnim priložnostim in starostnim skupinam. Telegrami imajo na voljo tudi zvočno animacijo, ki se aktivira, ko se telegram odpre.

Telegram lahko pošljete direktno na naslov tiste osebe, kateri je telegram namenjen.

Paket za novorojenčka 

Paket za novorojenčka je lahko unikatno darilo, ki ga lahko pošljejo oziroma podarijo ožji družinski člani, prijatelji ali pa tudi celo očka, ki preseneti mamico v porodnišnici in ji pričara še lepšo celotno nosečniško izkušnjo.

Paketi za novorojenčka so na voljo za deklice in fantke. Paket za novorojenčka lahko izberete, takega ki že ima dodane predmete in stvari za dojenčka, lahko pa izdelke izberete tudi sami.  

V paketu za novorojenčka so po navadi kakšna oblačila, kapice, nogavičke z različnimi in prisrčnimi potiski ali še kaj drugega. V paket za novorojenčka lahko sami poljubno dodate, kar želite in pri tem tudi določite, koliko izdelkov bo v paketku.  

Izberete lahko tudi starter paket, ki vsebuje plišasto igračko, na katero se bo novorojenček navezal in jo bo lahko imel za spomin za celotno njegovo življenje, zraven so dodana tudi oblačila, ki so primerna za uporabo takoj po porodu.