S čim vse se ponašajo gospodarska vozila 

Gospodarska vozila so v Evropi na prvem mestu. Njihove glavne lastnosti so priročnost in učinkovitost. Svojim uporabnikom predstavljajo zelo zvestega sopotnika. Pri Fordu najdejo gospodarsko vozila za vse podjetnikove potrebe, naj si bo mali ali veliki. 

Leta 1965 je Ford začel z proizvodnjo gospodarskih vozil. Fordovo prvo gospodarsko vozilo je bil Transit in je postal prava ikona. To gospodarsko vozilo je zmogljiv in zanesljiv, kar je skozi leta samo povečalo svoj status. Danes je Transit tehnološko naprednejši, učinkovitejši, udobnejši za vožnjo kot leta po prej.

Gospodarsko vozilo Transit ima svoj podmladek. Se pravi nove modele Transit, Transit Custom, Transit Connect in Transit Courier. Vsak model je ustvarjen za svoj namen. Pozitivne številke se kažejo v prodaji. 

Fordovo gospodarsko vozilo je tudi Ranger. To vozilo je pick up vozilo in je primeren za gradbišča, kmetijske, gozdarske dejavnosti in podobno. Ne smemo pa pozabiti tudi na udobje, opreme in lepo vozno izkušnjo, ki naj jo to vozilo da.

Škoda Citi go 

Škoda Citi go je krasno vozilo za mestno mobilnost. Ne glede na to, da je prostorno je vozilo zelo prostorno. Škoda Citi go je varčen, dinamičen, privlačen in kar je najpomembnejše zelo varen avtomobil. Njegova oprema je praktična. 

Škoda Citi go ima povprečno porabo goriva in lepo obliko. Škoda Citi go predvsem cilja na kupce, ki imajo radi nizko ceno, nizki so tudi stroški vzdrževanja. Ponudba naj bi bila zanimiva in privlačna za mlade kupce, družine in prebivalce mesta. Škoda Citi go primerna tudi za ekološko usmerjene kupce, saj gre za družbeno odgovoren avtomobil z majhnimi izpusti CO2 emisij. Vse to pozitivno vpliva na okolje.

Škoda Citi go krasen avtomobil za vse, ki imajo radi kakovost, funkcionalnost, obliko, varnost in pazijo na svoje izdatke.

Njegova posebnost je tudi velika prostornost. 251 litrov je velik prtljažnik, če pa zadnje klopi podremo se njegova prostornina poveča na 951 litrov.