Sardinija – raj za kajtanje

Vsi, ki imate radi kajtanje ali pa se zanimate za to, da bi se naučili kajtanja, gotovo večkrat razmislite o tem, katera bi bila tista lokacija, ki bi vam osebno najbolj ustrezala, ko pride do kajtanja. V ponudbi različnih začetnih in nadaljevalnih tečajev kajtanja, lahko na najdete kar nekaj različnih lokacij, kjer se tovrstni tečaji tudi odvijajo – odvisno od tega, kam vas pelje izbran ponudnik. 

Sardinija je ena izmed najbolj priljubljenih bližnjih lokacij, ko pride do tečaja kajtanja, saj gre za popolno kajtersko točko, z plosko vodo in odličnimi valovi. V spomladanskih mesecih lahko na Sardiniji najdete frontalne vetrove, predvsem pri Puntta tretu, kjer so pogoji takšni, da se lahko kajta v tri smeti vetra in je kajtanja mogoče 70-80% dni. Glede na to, da je voda na omenjeni lokaciji skoraj povsod stojna, gre za točko, ki je izredno primerna za šolo. Prostora za vajo je veliko, tako da vam je omogočen varen in hiter napredek, ter hkrati tudi veliko zabave na vodi.

Če tudi vas zanima izbor tečaja kajtanja na lokaciji Sardinija, vam na tem mestu gotovo priporočam, da preverite ponudbo na spletni strani šole za kajtanje Kanzakite. Kanzakite vam sicer na enem mestu nudi različne začetne in nadaljevalne tečaje kajtanja, ki so izredno kvalitetni, učinkoviti in pa tudi zabavni. Verjamem, da bo tudi vas ponudba pri omenjenem podjetju navdušila in da boste z veseljem rezervirali svoj termin za kajtanje na omenjeni lokaciji ali pa izbrali katero izmed drugih, vam ljubih lokacij.