Servisne storitve znamke Iveco

Znamka ima veliko vlogo pri izbiri gospodarskega vozila. Pričakovati je namreč, da bomo redno koristili nekatere storitve podpore na dolgi rok, predvsem servisne in vzdrževalne storitve. Zato je pametno izbrati vozila znamke Iveco, saj ravno ta znamka v tem oziru še posebej izstopa. Iveco servis je odličen partner uporabnikov gospodarskih vozil, saj skrbi za to, da so ta vozila stalno v popolni pripravljenosti. Ne le s ponudbo servisnih storitev in rezervnih delov, temveč tudi z drugimi prednostmi.

Edinstvene prednosti Iveco servisa

Gotovo je ena izmed prednosti že v tem, da lahko računamo na zelo široko mrežo servisov. Tako lahko recimo izberemo servis Iveco Maribor ali drug lokalni servis, do katerega imamo enostaven dostop. Ob tem nismo omejeni le na domači servis – tudi tisti, ki koristijo predvsem Iveco Maribor, bodo našli prav tako prepričljivo ponudbo servisnih storitev v drugih krajih, saj pokriva ta znamka veliko geografsko področje, kjer so na voljo rešitve za vse mogoče težave. To je zelo pomembno za tiste, ki opravljajo prevoze na dolge relacije, tudi v tujino. Tako niso omejeni le na Iveco Maribor oziroma na drugega lokalnega serviserja, temveč bodo takoj na voljo storitve prav tam, kjer jih potrebujemo.

Zelo pomembno je še to, da imamo vedno na voljo kakovostne rezervne dele za vse modele gospodarskih vozil Iveco. Priljubljeni so predvsem Iveco Daily rezervni deli, torej deli za mini buse, ki se pogosto uporabljajo za lokalne in regionalne prevoze. Iveco Daily rezervni deli skrbijo za to, da so ti busi vedno v popolni pripravljenosti. Nanje se lahko povsem zanesemo, tudi če gre za starejša vozila, če zanje seveda dobro skrbimo. Originalni Iveco Daily rezervni deli so kakovostni in zanesljivi, z njimi pa lahko brez težav nadomestimo obrabljene ali poškodovane dele. Na ta način imajo ti busi praktično neomejeno življenjsko dobo.