Steklena vrata optično povečajo prostor

Steklo postaja vse bolj priljubljen material za izdelavo notranjega pohištva, saj ga lahko uporabimo z visoko mero dekorja in funkcionalnosti. Steklena vrata tako prostor ne samo optično povečajo, ampak mu nudijo tudi primerno svetlobo, zato so še posebej primerna za manjše prostore. Z različnimi možnostmi obdelave stekla so nam na voljo različne izvedbe steklenih vrat, saj lahko izberemo prozorno, mat, zatemnjeno, refleksno, peskano steklo ali pa steklo s poslikavo. 

 

Kot že ime pove, je za steklena vrata značilno, da je krilo v celoti stekleno, ali pa imajo elegantne tanke aluminijaste profile. Barva profilov se lahko popolnoma prilagodi željam, okusu in barvi prostora. Različne izvedbe steklenih vrat nudijo uporabnikom neskončno možnosti izbire. Lahko izbirate med enokrilnimi, dvokrilnimi in tudi več krilnimi drsnimi avtomatskimi vrati, na voljo so pa tudi zgibne, kotne ali polkrožne izvedbe. Pri vsem tem pa je najbolj pomembno to, da so steklena vrata strokovno montirana.

 

Pametna vrata nudijo udobno odpiranje, ko najbolj potrebujemo

 

Pametne naprave kot so telefoni, televizije in druge naprave, nas danes spremljajo že na vsakem koraku in zato ni nič nenavadnega, da so tudi pametna vrata nekaj že povsem vsakdanjega. Z njimi si bistveno olajšamo naš vsakdanjik, hkrati pa povečamo udobje našega bivanja, saj nam omogočajo samodejno odpiranje in zapiranje takrat, ko to najbolj potrebujemo. To pa še ni vse! Njihovo delovanje je izjemno enostavno in zanesljivo.

 

Nekatera tovrstna vrata se odprejo že, ko se jim samo približamo, pri drugih je potrebno pritisniti tipko, pri tretjih pa je potrebno le pomahati z rokami. Podobno kot pri vseh ostalih pametnih napravah, je tudi pri pametnih vratih tako, da je njihovo delovanje zelo enostavno in si ga lahko sami prilagodite s pomočjo krmilne enote. Pametna vrata se na ta način lahko odprejo tudi vašim hišnim ljubljenčkom, in sicer samo toliko kot je to nujno potrebno.