Webasto

Webasto nudi različne sisteme za ogrevanje, sisteme za polnjenje, strešne sisteme in akumulatorske sisteme.  Prav tako pa je Webasto je skupina, ki je znana po tem, da razvija odlične inovativne ideje za tehnologije in kakovostne izdelke. Ti super kakovostni in odlično dovršeni izdelki, se uporabljajo v različnih motornih vozilih. Skrbijo za pametne in uporabne ideje, ki so še kako pomembne pri ogrevanju, hlajenju in uravnavanju temperature v prostoru. 

Ohranjevanje in uravnavanje temperature v prostoru je zelo pomembna, saj se tako pri ustreznem ogrevanju prihrani veliko denarja. Webasto kot inovativen in najbolj kvaliteten na trgu ponuja široko izbiro visokokakovostnih , dovršenih strešnih sistemov za avtomobilske proizvajalce. Na voljo so panoramske strehe z velikimi površinami, okenc, ki so namenjeni kabrioletu in še mnogo drugih različnih vozil. 

Polnjenje klime

Polnjenje klime je postopek s katerim se bo slej, ko prej srečal vsak uporabnik različnih klimatskih naprav. Polnjenje klime je obvezno če želimo ohraniti še naprej dobro in kvalitetno delovanje hladilne oziroma grelne klimatske naprave.

Polnjenje klime je po navadi potrebno opraviti, ko se le ta izprazni, saj je njena uporaba bila zelo pogosta. Polnjenje klime je hiter in enostaven postopek, če ga  seveda uredi in opravlja izkušen strokovnjak na tem področju. Polnjenje klime v avtu poteka tako, da se odtesni plin iz avta, izprazni se olje in druge prisotne nečistoče, testira se porast tlaka v avtu, sistem se napolni z novim kvalitetnim oljem, klimo se ponovno napolni s plinom, nato pa se še preveri kakovost delovanja ponovno napolnjene klime.

Polnjenje klime niti ni tako drago, saj različni ponudniki ponujajo dostopne in konkurenčne cene. Na trgu obstaja veliko različnih vrst klim, katera pa je vsaka posebej za sebe namenjena za drugačno napravo oziroma ima drug namen. To so avto klime, klime za hlajenje in ogrevanje in mnoge druge.