Božična darila – lepa in predvsem uporabna

Božič je za mnoge od vas eden od najlepših praznikov. V tem času primerno okrasimo svoj dom, poslovni prostor in še mnoge druge notranje pa tudi zunanje prostore. Vsekakor pa je to tudi čas obdarovanja. Božična darila navadno podarjamo svojim bližjim oziroma ljudem, ki nam daleč največ pomenijo. Vsekakor pa je primerno obdarovati tudi svoje sodelavce in zagotovo še koga, s katerim se dnevno srečujemo.

Morda so v zadnjih letih darila za božič postala precej neuporabna. Ko božično darilo prejmemo, smo ga praviloma veseli. Velika verjetnost pa je, da ga bomo še isti dan postavili v kot in bo tam ostalo, vse dokler ga ne bomo odnesli v klet ali na podstrešje. Nadvse nas je razveselil pisan in privlačen videz darila, njegova vsebina pa nam morda niti pod razno ni pisana na kožo. Ko torej izbirate božično-novoletna darila, ne glejte samo na prelep videz, temveč tudi na to, da bo izbrani izdelek kar se da uporaben.

Kolikšen budget ste namenili za nakup božičnih daril

Še preden božična darila pristanejo v vaši nakupovalni košarici, določite budget. Ni najpomembneje torej, da je darilo drago, temveč večji pomen šteje njegova uporabnost. Dandanes na trgu lahko kupite zelo uporabne izdelke že za samo nekaj evrov. Vse pa je seveda odvisno od vašega budgeta.

bozicna-darila
Božično darilo je lahko hkrati tudi poslovno in unikatno.

Če morate za božič obdarovati nekaj deset ljudi, priporočamo, da vsaki osebi pri nakupu darila namenite nekaj evrov. Tudi za 5 evrov lahko kupite uporabno, lepo, mikavno, simpatično božično darilo. Odlična izbira je na primer dišeča svečka z vonjem vanilije, pomaranče, jabolka in cimeta ter še česa podobnega.

Na kakšen način poteka vaše božično obdarovanje

In kako božična darila razdelite? Jih daste pod smrečico, večer pred božičem, ali jih dajete kar direktno v roke vsakemu posebej? Ena od možnosti je tudi ta, da na listek papirja napišete številke, ki jih označite tudi na darilih, jih izrežete ter nato pomešate med seboj. Vsi gostje na božični večerji nato darila izžrebajo.

V tem primeru pa morate zato kupiti precej splošna darila, in ne posebej božična darila za ženske in moške. A tudi tu pazite predvsem na to, da bodo izdelki kar se da praktični ter uporabni.

Promocijski tekstil lahko podarjate v božično-novoletnem času

Za uspešnost v svojem podjetju zagotovo niste odgovorni povsem sami. Odlične rezultate ste pridelali skupaj s svojimi zaposlenimi, v veliko pomoč so vam verjetno tudi vaši najbližji – družina, sorodniki, prijatelji in znanci. Prav tako so k temu prispevali še poslovni partnerji. Prav je, da se jim vsaj enkrat v letu posebej zahvalite in jim v ta namen tudi nekaj podarite. Dobra izbira je na primer promocijski tekstil, ki ga je vesel prav vsak.

Poskrbite, da je promocijski tekstil narejen iz kakovostnih materialov, saj bodo obdarjenci tudi tako vedeli, da jih spoštujete in da vam veliko pomenijo. Prav tako se morate odločiti, kateri kos tekstila bi vašim sodelavcem prišel najbolj prav. Je to promocijska jakna, majica, pulover ali kakšen drug kos oblačila?

Seznam najbolj priljubljenega promocijskega tekstila

Če se nikakor ne morete odločiti, kateri promocijski tekstil bi lahko najbolje vplival na vaše zaposlene in bližnje, si lahko pomagate kar s spletom. Na njem lahko najdete nekaj prvovrstnih ponudnikov, ki vam ponujajo odličen material za promocijo, obenem pa vam svetujejo, kateri izdelki se na sploh najbolje obnesejo pri obdarovancih.

Pri naročanju materiala za promocijo svojega podjetja bodite pozorni tudi na to, na kateri del izbranega tekstila boste dali natisniti logotip svojega podjetja ali kakšen drug podatek, na primer kontakt. Po eni strani se morajo takšni podatki dobro videti, po drugi pa morajo biti še vedno nameščeni na dovolj diskretna mesta. Tudi pri tem vam lahko odlično svetuje strokovno ter izkušeno osebje v prodajalni za promocijski material. Na spletni strani posameznih podjetjih za takšne izdelke si lahko ogledate tudi sezname trenutno najbolje prodajanih izdelkov.

Kakovostne in cenovno dostopne promocijske jakne

Zagotovo daleč najbolj priljubljen promocijski tekstil so jakne, zlasti softshell. Če jih boste podarili svojim sodelavcem oziroma zaposlenim, jih bodo ti lahko koristno uporabljali tako na delovnem mestu kot tudi v svojem prostem času.

softshell-jakne
Softshell jakne s potiskom so ne samo lepo darilo, ampak tudi izjemno praktičen izdelek.

Čeprav je takšen material za promocijo nekoliko dražji, lahko pri določenih proizvajalcih oziroma ponudnikih dobite zelo kakovostne jakne, in to za precej ugodno ceno. Po drugi strani pa si namesto tekstila za promocijo lahko omislite še vrsto drugih, sicer cenejših, a prav tako izjemno uporabnih izdelkov, kot so na primer termovke, steklenice za vodo.