Iveco Daily za tiste, ki želijo več

namka Iveco je med proizvajalci avtobusov znana po zanesljivih vozilih, ki se posebej izkažejo pri dolgoročni uporabi. Iveco Daily pa je mini bus, ki bo navdušil uporabnike, ki opravljajo transport na kratkih relacijah. Ta avtobus se odlično izkaže pri vsakodnevni uporabi, na dolgi rok pa kakovostni Iveco Daily rezervni deli v kombinaciji z ustreznim vzdrževanjem zagotovijo popolno zadovoljstvo. Iveco servis je odličen partner, ki še dopolni izkušnjo uporabnikov avtobusov Iveco Daily.

Iveco Daily je vsestranski mini bus, ki bo po godu tako tistim, ki potrebujejo osnovno prevozno sredstvo za svoje potnike, kot tudi tistim, ki se ukvarjajo s prevozi zahtevnejših strank. Ponuja lagodje in bogato dodatno ponudbo. Iveco Daily rezervni deli niso le tisti, ki omogočajo delovanje vozila, temveč tudi elementi, ki izboljšajo udobje vožnje za voznika in potnike. Te avtobuse je možno v veliki meri prilagoditi specifičnim namenom, v vsakem primeru pa zagotavljajo prijetno vožnjo in veliko zadovoljstvo potnikov. Reden Iveco servis zagotavlja, da bo tako ostalo tudi na dolgi rok.

Vgrajeni kosi in kakovostni Iveco Daily rezervni deli so zaslužni še za eno odliko tega vozila – izjemno učinkovitost in dolgoročno varčnost. Na izbiro so različni modeli, ki izkoriščajo različna pogonska goriva, tako da je možno izbrati pravi model za optimalno porabo pri načrtovani vožnji. Z nizko porabo goriva se bo Iveco Daily izkazal skozi celotno življenjsko dobo, seveda pa je tudi na tem področju treba izpostaviti pomembno vlogo, ki jo ima Iveco servis. Le dobro vzdrževana vozila se bodo po letih uporabe še vedno obnesla tako dobro kot nova.