Potrebujete večje vozilo?

Pogosto se zgodi, da je zelo dobrodošlo imeti na voljo večje vozilo. To v vsakem primeru velja za družine, ki imajo vsaj dva ali tri otroke, a še mnoge druge situacije pokažejo, da je prostorna potniška kabina zelo koristna zadeva. Tisti, ki se torej odločajo za nakup novega avtomobila, bodo z zanimanjem pobrskali po ponudbi znamke Ford – prav ta ima namreč kar nekaj izbire med večjimi avtomobili, med katerimi najdemo idealne modele za družine in za druge uporabnike.

Ford CMAX

Med modeli, ki jih nedvomno moramo izpostaviti, če govorimo o prostornosti, je na prvem mestu Ford CMAX. Prav ta je namreč posebej prilagojeni družinski avto znamke Ford. V osnovni izvedbi ima pet sedežev, ki v kombinaciji s prostorno potniško kabino zagotavljajo izjemno udobje za prav vsakega potnika tudi na daljših potovanjih. Če to ni dovolj, je na voljo izvedba Grand CMAX, ki ima sedem sedežev, a je zelo prilagodljiv in se lahko uporablja tudi za pet potnikov in večji prtljažni prostor. V vsakem primeru pa je Ford CMAX avtomobil, pri katerem so na prvem mestu udobje, prostornost in varnost.

Ford Edge

Ford Edge je prav tako razmeroma velik avtomobil, a sodi v drug segment ponudbe. Uvršča se med vsestranske športne terence, kar prinaša številne koristne odlike za voznike tega vozila. Prav tako lahko deluje kot družinski avto, zagotavlja pa izjemen užitek pri vožnji po različnih terenih, zato ga pogosto izberejo tudi tisti, ki le redko prevažajo več kot enega potnika. Ford Edge je vsekakor idealna izbira za ljubitelje udobja, luksuza in užitka pri vožnji.