Apple iPad ali tablični računalnik

Apple iPad je najboljši tablični računalnik ta slovenskem ter na svetovnem trgu. Njegove odlike so tako visoke zaradi ver različnih kriterijev, ki si jih bomo podrobno ogledali ter jih predstavili. Prva odlika je zagotovo njegova priročnost. Je izredno tanek in lahek. To nam omogoča, da ga s seboj odnesemo kamor si želimo. Njegov ekran se razteza vse do roba, tako da uporabniku da največ kar lahko ponudi. 

Apple iPad izredno radi uporabljajo umetniki, saj z njim lahko rišejo, ustvarjajo ter oblikujejo prekrasne umetniške stvaritve. Njegov ekran ima maksimalno ločljivost in uporabniku podari najvišjo možno kakovost slike. Poleg tega pa se lahko uporablja kot bralnik, saj ne škoduje očem. 

Apple iPad deluje na prepoznavo obraza. Ko ga lastnik prime se avtomatsko odklene in je takoj pripravljen za uporabo. Uporabljamo ga lahko v navpični ali v vodoravni poziciji. Če želimo mu lahko dodamo tipkovnico in že imamo pred seboj pravi mini prenosni računalnik, ki bo zadovoljil vse naše potrebe. 

 

Prenosni računalnik hp z najnovejšo tehnologijo

Prenosni računalnik hp je idealen za vsakogar, ravno zato je blagovna znamka hp v Sloveniji še vedno najbolj prodajana. Vsak namreč zaupa v kvaliteto in neizmerno kakovost hp izdelkov. Veliko večjih ali manjših podjetij ima pisarne opremljene izključno s prenosnimi računalniki hp, ker so zanesljivi ter hitri. S pomočjo SSD diska se vsak prenosnik hitro prižge in je v minuti pripravljen za uporabo, to je izredno pomembno saj smo uporabniki navadno zelo neučakani. 

Prenosni računalnik hp ima več različnih modelov, ki jih lahko kupimo v takšni dimenziji kot si želimo. Najbolj pogost model ima 15-inčni ekran. Seveda pa lahko kupimo tudi manjšega. Najmanjši, ki imajo 11- ali 12-inčni monitor, tehtajo le 1,5 kilograma in so idealni za prenos. Čeprav so bolj priljubljeni tisti, ki imajo 13-inčni ekran in so le malce težji. Medtem ko so večji primerni le za uporabo na delovni mizi.