Celovit komplet izdelkov Husqvarna

Za vsako opravilo okoli hiše obstaja idealna rešitev po imenu Husqvarna. Posebej privlačno opcijo predstavljajo vsestranski izdelki iz srednjega cenovnega razreda, ki zadovoljijo zelo širok spekter strank. In to ne glede na to, o kakšni vrsti izdelkov sploh govorimo – Husqvarna poskrbi za vse.

Motorne žage

Med najbolj prepričljive se v tem segmentu uvršča motorna žaga Husqvarna 450. To je namreč vsestranska žaga za domačo in profesionalno uporabo. Z 2,4 kW moči pomaga tudi pri podiranju dreves, odlično pa se obnese predvsem pri žaganju drv. Nizka teža in praktična velikost pa pomenita, da bo motorna žaga Husqvarna 450 stopila v akcijo še pri mnogih drugih opravkih, tudi če gre le za hitro čiščenje nadležnega grmičevja.

Motorna žaga Husqvarna 450 se sicer uvršča med cenovno dokaj ugodne izdelke, a dobro izpostavlja ključne odlike, ki jih iščemo pri tovrstnih izdelkih. Te najdemo tudi pri drugih napravah znamke Husqvarna.

Kosilnice

Na tem področju so potrebe pogosto nekoliko bolj specifične. Bo pa verjetno dobra električna kosilnica vseeno pokrila širok spekter potreb raznovrstnih uporabnikov. Električna kosilnica je namreč nadvse uporaben stroj, ki ga lahko uporabljamo tako za košenje domačega vrta, kot tudi za bistveno večje površine. V tem segmentu ponuja Husqvarna kar nekaj izbire, tako da bi težko izpostavili en sam model. Morda gre omeniti tudi napredne robotske kosilnice, ki dokazujejo, da običajna električna kosilnica še ni vse, kar bo ponudila neustavljiva sila napredka. Bo pa treba pobrskati po ponudbi in odkriti kosilnico, ki bo kot nalašč za določene potrebe. Idealna rešitev se gotovo skriva nekje med številnimi izdelki znamke Husqvarna.