Husqvarna 560 je model verižne žage

Husqvarna 560 je izredno zmogljiv model motorne žage, ki jo uporabljajo vsi profesionalni gozdarji. Vgrajen imajo avtomatski uplinjač, s pomočjo katerega si žaga zgotavlja optimalno moč motorja. To delavcem prihrani veliko časa, saj tako nimajo dodatnega dela z nastavljanjem uplinjača. To je sistem , ki bo pri delovanju upošteval kakšno gorivo bomo uporabljali, kakšna je nadmorska višina, na kateri delamo ter preveril ali je filter zraka zamašen ali ne. 

Husqvarna 560 je narejena tako, da porabi izredno malo goriva in je okolju prijazna, saj ne v zrak ne spušča onesnaženih delcev in tako ustreza tudi najstrožjim predpisom za varstvo okolja. Ravno zaradi tega jo uporabljajo širom po svetu. Ko je motorna žaga v pogonu, hitro doseže maksimalno hitrost ter nam tako omogoča hitro in dobro opravljeno delo. 

Husqvarna 560 ima vgrajen kakovosten zračni filter, ki ga lahko po potrebi hitro snamemo in zamenjamo, ko se zamaže. Filter mora biti za optimalno delovanje motorne žage vedno čist. 

Husqvarna 445 z daljšim mečem 

Husqvarna 445 je ena izmed najbolj pridajanih motornih žag na slovenskem trgu. S svojo zmogljivostjo in natančnostjo rezanja, je prepričala že mnoge uporabnike, ki jo tako z veseljem priporočajo tudi ostalim. Vedno, ko opravljamo zahtevno delo, je pomembno da imamo na voljo najboljše pripomočke, ki so na trgu. Le dobre naprave nam bodo prihranile čas ter opravile vrhunsko delo. 

Husqvarna 445 je primer odlične delovne naprave, ki nam zagotovo povrne vloženi denar. Nakup slabe motorne žage, nam bo povzročil izredno veliko skrbi in tako se bomo po vseh težavah, ki jih bomo imeli s slabo motorno žago, zavedali, da smo naredili napako. 

Husqvarna 445 pa je model, ki ne razočara nobenega. Primeren je za vsakodnevno žaganje in obrezovanje vej na večjih drevesih. V kolikor si želimo doma imeti najboljši pripomoček, ki je na trgu, si bomo zagotovo privoščili Husqvarno 445.