Lesena okna prinašajo ogromno prednosti

Lesena okna so dandanes narejena s pomočjo najnovejše tehnologije in se po kvaliteti brez težav postavijo ob bok najboljšim aluminijastim ter plastičnim oknom Tudi okna iz lesa nudijo možnost troslojnega zasteklitve, torej nam bodo omogočala popolno zvočno izolacijo in nam zagotavljala mir znotraj našega doma, pa čeprav živimo ob hrupni cesti.

Lesena okna so priljubljena ravno zato, ker je les naravni material, ki odlično vpliva na naše počutje. Les iz katerega so okna narejena je navadno izredno dobre kakovosti in pozitivno vpliva na zdravje celotne družine. Pomemben je tudi podatek, da lahko lesena okna izdelajo tudi priznani slovenski izdelovalci oken, ki bodo uporabili les iz domačih gozdov, ki jih je v Sloveniji veliko.

Lesena okna so pri izdelavi tudi veliko bolj varčna kot so ostali materiali, saj dokazano potrebujejo manj energije kot plastika ali pa aluminij. Najpomembnejše pa je zagotovo dejstvo, lesena okna ne bomo predstavljala takšne obremenitve za okolje, ko jih ne bomo več uporabljali, saj se les enostavno reciklira ali uniči, česar pa ne moremo reči za plastiko.

Strešna kritina Creaton je najboljša na trgu

Strešna kritina Creaton se ponaša z najbolj obsežno zbirko različnih tipov strešnikov. Blagovna znamka Creaton resnično poskrbi za vsakega kupca, saj mu omogoča nakup takšnih strešnikov, kot si želijo. V predelih kjer imajo veliko snega je priljubljen njihov model »Herzziegel«, ki ga odlikuje izjeme design ter zareznik s protizdrsnim učinkom. To je v času obilnega sneženja nepogrešljiva lastnost.

Strešna kritina Creaton se vedno zaključi z prekrasnimi slemenjaki, ki dodatno ščitijo vrh strehe, ki ima dva ali več napuščev. Na vsako takšno streho lahko namestimo tudi solarne sisteme, saj so strešnimi prilagojeni tudi za samooskrbo z sončno energijo.

Strešna kritina Creaton navadno ni najcenejša, vendar pa je izredno kvalitetna in prvovrstna. Vsak lastnik takšne strehe se lahko pohvali z njeno lepoto ter z dolgo življenjsko dobo strešnikov.