Najboljše zimske gume

Pri izbiri zimskih pnevmatik si ne moremo privoščiti kompromisov, temveč moramo brskati le po ponudbi kakovostnih modelov, ki bodo svoje delo v zahtevnih razmerah odlično opravili. Največja grožnja pri tej nalogi je cena, ki pogosto prepriča v nakup pnevmatik slabše kvalitete. Dobre gume so namreč dokaj drage, cenejši modeli pa še vedno ponujajo dovolj prepričljive lastnosti. Ti kompromisi običajno ne nudijo zadovoljstva, lahko pa pomenijo celo nevarnost na cesti. Veliko bolje kot prvo prioriteto upoštevati kakovost, šele nato tudi ceno. To pa ne pomeni, da bo treba za dobre zimske gume zapraviti veliko denarja. Na voljo so nekateri modeli, ki ponujajo izjemno razmerje med kakovostjo in ceno, s tem pa predstavljajo samoumevno izbiro za mnoge kupce.

Sava gume

Pnevmatike znamke Sava so pri nas na voljo v zelo pestri ponudbi, poleg tega so hitro dobavljive oziroma kar na zalogi pri mnogih prodajalcih. Že to so dobrodošle odlike, še bolj prepričljive pa so lastnosti teh gum. Sava gume se namreč odlično izkažejo na testih v primerjavi z drugimi modeli in znamkami, predvsem slovijo njihove zimske gume Eskimo, ki so zelo priljubljena izbira vseh vrst voznikov.

Dodatna prednost znamke Sava je ta, da so pri nas te gume na voljo po presenetljivo ugodni ceni. Seveda ne gre za najcenejše pnevmatike, gotovo pa gre za najcenejšo izbiro v višjem kakovostnem razredu. To pomeni, da za končno zadovoljstvo ne bo treba sklepati kompromisov, temveč si lahko obetamo tako kakovost kot ugodno ceno. Sava gume so v tem oziru nekakšna posebnost, saj alternative ne ponujajo tako ugodnega razmerja. Ravno zato se vse več voznikov odloča za letne in zimske gume znamke Sava. Tudi to je svojevrstna potrditev kakovosti – na cestah se namreč najbolje izkaže, katere gume so vredne zaupanja in katere ne. Rezultati testov so dober pokazatelj, ne povedo pa vsega.