Najem tiskalnika v pisarni

Najem tiskalnika je izredno praktičen način, kako lahko za malo denarja dobimo v svojo pisarno zelo kvaliteten tiskalnik, ki bo bil prava multifunkcijska naprava, saj bo opravljal veliko različnih opravil. Na njemu bomo lahko tiskali različne tipe dokumentov, od navadnih A4 listov pa vse do majhnih nalepk za označevanje fasciklov.

Najem tiskalnika je priročen, ker tako nismo lastniki tiskalnika temveč le plačujemo njegovo uporabo. To pomeni, da nam ga podjetje brez težav zamenja, ko opazimo, da nam najeti model ne odgovarja več. Če bi tiskalnik kupili, pa bi ga morali sami odstraniti ali prodati, da bi lahko namestili novega. Z najemom tiskalnika pa si zagotovimo namestitev novega tiskalnika ter tudi odvoz starega.

Najem tiskalnika poteka tako, da se s ponudnikom dogovorimo za določeno število kopij, ki jih bomo vsak mesec porabili. Na podlagi tega dogovora, nam podjetje sestavi predračun, ki ga bomo morali plačati ob prejemu tiskalnika. Dogovorimo se lahko za mesečno ali letno odplačevanje najemnine, kar je tudi iz finančnega vidika zelo praktično, še zlasti v primeru, ko nimamo dovolj financ.

Servis Kyocera naprav in tiskalnikov

Servis Kyocera naprav je nujno potrebna dejavnost, ki jo potrebujejo vsi, ki imajo v pisarni nameščen tiskalnik ali multifunkcijsko napravo, ki jo je občasno potrebno tudi servisirati. Vsekakor se tiskalniki in fotokopirni stroji, pri vsakodnevni obremenitvi večkrat pokvarijo, zato se moramo obrniti na servis, da nas reši iz zagate.

Servis Kyocera ima zaposlene najboljše serviserje, ki so poučeni o vseh modelih Kyocera. Ko bodo prišli v pisarno, bodo takoj našli napako in ji v najkrajšem možnem času tudi opravili. Servisiranje tiskalnikov je navadno všteto v ceni najema tiskalnika. Zato s servisom ne bomo imeli dodatnih stroškov, kar je za vsakega naročnika izredno pomemben podatek. Ko se torej znajdemo v težavah, ker nam iskalnik ne deluje dobro moramo le poklicati Servis Kyocera in naše težave bodo odpravljene.