Personalizirana darila ob rojstvu v najrazličnejših oblikah

Kaj vam najprej pade na misel, ko izveste, da morate kupiti darilo za novorojenčka? Morda je to ninica ali kakšna druga prikupna plišasta igrača. Seveda je še kako zelo zaželeno, da ste pri izbiri darila za dojenčka tudi kar se da unikatni in da najdete darilo, ki bo povsem pisano na kožo najmlajšega obdarovanca. Še zdaleč najbolj zaželena so personalizirana darila ob rojstvu, saj sporočajo, da je darilo namenjeno izbrani osebi in še zdaleč ne kar komurkoli.

Eno od najbolj priljubljenih personaliziranih daril za novorojenčka so torej igrače v obliki pliškov, na katerih je zapisano malčkovo ime pa tudi njegov datum ter letnica rojstva. Ker pa najverjetneje na dom novorojenčka ne želite prinesti povsem istega darila kot na primer vaši prijatelji, je najbolje, da si izmislite kakšno drugo unikatno darilo.

Lična steklenica z otroškim motivom ter ljubkim motivom

Ime novorojenčka ter vse, kar sodi poleg, lahko daste natisniti tudi na kakšen drug izdelek in ne samo na pliška, za katerega bo malček prej ko slej morda povsem izgubil zanimanje. Ena od možnosti je, da napis tiskate na lično zasnovano stekleničko ali na kakšen drug kos podobne otroške opreme. Površina izdelka mora biti za to seveda primerno velika.

Odlična personalizirana darila ob rojstvu so tudi takšna v obliki tekstila. A pri izbiri takšnega presenečenja boste morali paziti tudi pri izbiri same velikosti pajaca, majice, hlačk ali česa podobnega. Pri tem vam lahko pomaga strokovno ter izkušeno prodajno osebje, ki vam bo povedalo, da je izbira velikosti oblačila za malčke zlasti odvisna od njegove višine oziroma velikosti. Tudi na pajacu se novorojenčkovo ime lepo zelo dobro poda. Ne pozabite natisniti še kakšnega motiva iz katere od najbolj priljubljenih risanih serij.

Personalizirana čestitka za novorojenčka

Pri izbiri darila za novorojenčka ne smete pozabiti niti na primerno voščilo oziroma čestitko. Pri tem vsekakor ne mislimo na ustno voščilo novopečenim staršem, temveč na napisano čestitko, ki jo lahko ustvarite kar sami. Če bo voščilo za dojenčka nastalo v vaši lastni režiji, bo to še toliko večji doprinos. Prepričani ste lahko, da takšno personalizirano darilo zagotovo ne bo obstalo v kakšnem nevidnem kotu ali morda celo v smeteh.