Poceni do kakovostnega supa

Kako kar najbolj izkoristiti prosti čas ob morju? Supanje vsekakor ponuja idealno možnost, a le tistim, ki znajo najti pravo ponudbo opreme, ki jo za to dejavnost potrebujemo. Tisti, ki se nameravajo supanju resno posvetiti, verjetno že imajo svoj komplet opreme ali pa so pripravljeni na investicijo v vse potrebne kose, tako da bo zanje pravi naslov specializirana SUP trgovina, medtem ko mnogi drugi navdušenci, ki bi želeli tovrstno jahanje valov le preizkusiti, raje pobrskajo po drugih opcijah. Nakup opreme namreč ni ravno poceni, saj bo treba tudi za osnovni komplet odšteti več sto evrov.

Najem supa

Najboljša možnost, kako priti do poceni supa, je vsekakor najem. To je najboljša izbira za tiste, ki se le za nekaj dni podajajo na morje in želijo ta čas kar najbolje izkoristiti za zabavo na vodni gladini. Za nekaj dni zabave na supu seveda nima smisla investirati v drago opremo, če pa najem supa ponuja izredno ugodno alternativo, ki ponuja še boljšo izkušnjo.

Najem ponujajo mnogi ponudniki v bližini obmorskih letovišč, pa tudi marsikatera SUP trgovina, ki ima zelo ugodne pogoje najema. Predvsem pa je razlika v ceni, saj najem stane bistveno manj kot nakup. Za cel teden si lahko izposodimo komplet že za nekaj deset evrov, v primeru nakupa pa bi nas ta oprema morda stala kar tisoč evrov.

Akcijske ponudbe

Če bi radi vseeno kupili svojo opremo, pa je možno včasih izkoristiti odlične akcijske ponudbe, ki jih pripravlja praktično vsaka SUP trgovina. Seveda ne bo možno priti do cen, ki jih ima najem supa, vseeno pa lahko na ta način prihranimo več sto evrov. Celovit komplet opreme lahko dobimo za kakšnih 300 ali 400 evrov, po tej ceni so na voljo zadovoljivi začetniški kompleti, poleg tega SUP trgovina seveda omogoča tudi izbiro posameznih kosov opreme, iz katerih lahko sestavimo poljuben komplet.