Servis tiskalnika na sedežu podjetja

Servis tiskalnika je opravilo, ki ga moramo opraviti vsak enkrat na leto. S tem si namreč zagotovimo dolgotrajno delovanje vseh naprav, ki jih imamo v pisarni. Vsak tiskalnik vsaj enkrat na leto potrebuje temeljito čiščenje in pregled vseh pomembnih delov. Velikokrat se zgodi, da barva zapacka glavo tiskalnika, ki posledično povzroča packe na listih. 

Servis tiskalnika bo preprečil takšne neprijetnosti in zagate. Najslabše je, če se nam v navalu dela pokvari tiskalnik. Največkrat se nam namreč zgodi ravno to, da moramo v naglici klicati serviserja, ki bo po svojih močeh poizkušal rešiti naš delovni dan. Če pa redno opravljamo potrebne servise, se nam takšne nevšečnosti en bodo pripetile. 

Servis tiskalnika navado opravljajo strokovno usposobljeni serviserji, ki nam bodo hitro in učinkovito pomagali. Lahko nam pomagajo tudi na daljavo ter nas vodijo skozi postopek popravila kar preko telefona. V nasprotnem primeru pa bodo karseda hitro prišli do naše pisarne in tiskalnik popravili. V kolikor bo težava večja, pa bodo našo napravo odpeljali ter nam nudili nadomestno s katro bomo hitro nadoknadili zamujeno delo. 

 

Multifunkcijski tiskalnik za tiskanje, skeniranje in kopiranje

Multifunkcijski tiskalnik nam omogoča opravljanje veliko različnih funkcij, ki so del vsakega pisarniškega dela. Dobra naprava nam omogoča tudi tiskanje direktno iz pomnilniškega ključa USB, kar pohitri celoten postopek tiskanja dokumentov. Na tak način nam ni potrebno prižigati računalnika, ampak lahko enostavno vstavimo ključ in natisnemo vse potrebne listine. 

Multifunkcijski tiskalnik ima vgrajene tudi napredne funkcije kot so naslednje. Omogoča nam tiskanje črtnih kod, ki so izredno uporabne. Z njim lahko tiskamo neposredno iz oblaka, kar je pri današnji kopici dokumentov izredno priročno. Poveže se lahko z različnimi operacijskimi sistemi ter nam s tem omogoča uporabo različnih naprav. 

Multifunkcijski tiskalnik ima različne mere. Vsakdo si lahko izbere primernega za svojo pisarno. Zavedamo pa se, da večji kot je, večje so njegove zmogljivosti.