Stihl ms 181 je odličen model motorne žage

Stihl ms 181 uporabljajo tudi profesionalni gozdarji, ki za svoje delo zaupajo le najboljšim blagovnim znamkam ter modelom. Pri žaganju dreves moramo biti zelo pazljivi. V kolikor še nikoli nismo v rokah držali motorne žage, je najbolje, da za delo pokličemo usposobljene delavce, ki bodo varno in enostavno opravili vsakršno delo.

Stihl ms 181 lahko uporabljajo tudi vsi, ki niso strokovno usposobljeni a so opravili tečaj dela z motorno žago. Med žaganjem moramo imeti na sebi varnostne hlače, varnostne rokavice ter zaščitna očala. Dobra priprava nam omogoča enostavno in varno delo. Model žage je izjemno lahek in kompakten. Namenjen je tistim, ki le občasno potrebujejo žago za obrezovanje sadnega ali okrasnega drevja v svojem vrtu.

Stihl ms 181 je odličen tudi za opravljanje osnovnih del v gozdu ter za žaganje manjših drevesnih debel. Ker ga ni težka, jo bo z lahkoto uporabljal tudi vsak začetnik. Tudi cenovno je ta motorna žaga izjemno dostopna, zato jo imajo kupci zelo radi.

Akumulatorske kosilnice se napolnijo čez noč

Akumulatorske kosilnice so trenutno velik prodajni hit, saj za svoje delovanje ne potrebujejo goriva, temveč zelo zmogljivo baterijo, ki jo enostavno napolnimo čez noč. To je priročno predvsem za ženske, ki nimajo veliko izkušenj s kupovanjem bencina za kosilnico. Baterija kosilnice zdrži tudi več ur in omogoča tudi košnjo zahtevnih predelov.

Akumulatorske kosilnice so izjemno tihe, kar predstavlja veliko prednost predvsem v mestih, kjer so hiše postavljene zelo skupaj. Z uporabo akumulatorske kosilnice ne bomo motili sosedov pri svojih opravilih. Ker nimamo kabla, so zelo praktične in jih lahko uporabimo tudi na mestih, ki so zelo oddaljena od našega doma.

Akumulatorske kosilnice praktično nimajo nobenih dodatnih stroškov. Akumulator se po polnjenju enostavno vstavi in zapahne. Nekatere se napolnijo tudi že v eni uri.