Vsestranska oprema Karcher

Znamka Karcher je zelo dobro znana, predvsem po ponudbi odličnih naprav za čiščenje. Tako bodo po izdelkih te znamke povpraševali predvsem tisti, ki se soočajo s kakšnimi večjimi izzivi pri čiščenju stanovanja ali drugih prostorov in površin. Posebej veseli bodo ponudbe tisti, ki iščejo vsestransko čistilno opremo, s katero je možno odgovoriti na različne izzive pri čiščenju.

Med najbolj vsestranske naprave se gotovo uvršča visokotlačni čistilec Karcher K 5, ki se bo izkazal z odličnim delovanjem pri čiščenju na prostem. S takšno napravo se lahko brezskrbno lotimo prav vsakega izziva na zunanjih površinah. Visokotlačni čistilec Karcher K 5 lahko že brez uporabe dodatnih čistilnih sredstev opravi z umazanijo in madeži na zunanjih površinah, prav tako dobro se izkaže pri čiščenju avtomobila in drugih vozil. Gre za res vsestransko napravo, ki jo je pametno imeti doma! Še več opcij pa dodajajo razširitve, ki jih lahko do potankosti izkoristimo. Visokotlačni čistilec Karcher K 5 omogoča uporabo različnih visokotlačnih pištol, tako da lahko napravo prilagodimo različnim okoljem in potrebam. Prav tako lahko poleg curka vode uporabimo tudi dodatna čistilna sredstva za še boljši rezultat čiščenja.

Podobno vsestranski so Karcher parni čistilci, ki se uporabljajo v zaprtih prostorih. Tam curek vode pod visokim tlakom namreč ni prava izbira, moč vodne pare pa lahko uspešno opravi te naloge. Parni čistilci so sicer na voljo v različnih izvedbah in se lahko uporabljajo tudi na prostem, a najbolje se bodo obnesli pri čiščenju zaprtih stanovanjskih prostorov. Njihova prednost je v tem, da so zelo zmogljivi, a hkrati precej prijazni do občutljivih materialov. Lahko pričakujemo odlične rezultate tudi tam, kjer ne moremo uporabljati kakšnih posebej močnih čistilnih sredstev. Seveda pa se parni čistilci prav tako dobro obnesejo pri rednem čiščenju manj občutljivih površin, predvsem v kuhinji in kopalnici, kjer imamo običajno opravka s ploščicami.