Zobni vsadki ali implantati

Zobje so zagotovo eden od najpomembnejših delov našega telesa, a se tega na žalost vse premalo zavedamo. Šele ko imamo z njimi težave, postanemo zaskrbljeni in vemo, da to ne vpliva samo na zobe, temveč tudi na druge dele telesa in na naše zdravje na sploh.

Še posebej nas zaskrbi, ko ostanemo brez enega ali več zob. Če je to popolnoma nepričakovano, se nam v tistem hipu lahko celo zazdi, da je stvar popolnoma nerešljiva oziroma da bomo morali na nove, umetne zobe čakati celo večnost. Na srečo pa ima sodobno zobozdravstvo številne hitre in odlične rešitve, med katerimi so v ospredju zagotovo tudi zobni vsadki, ki jih strokovno imenujemo tudi implantati.

Zobni vsadki so nadomestki za izgubljeno korenino zoba. Narejeni so iz posebnega materiala – titana, ki je zelo odporen in v ustih lahko zato zdrži zelo dolgo časa. Vsaditev implantatov je popolnoma neboleča in pri tem ni prisoten prav noben kirurški poseg.

Pomlajevanje z lastno plazmo – vse bolj priljubljena storitev

Verjetno ste se tudi vi že kdaj opazovali v ogledalu in ugotovili, da se je vaša koža z leti zelo postarala in da ste morda videti veliko starejši, kot ste v resnici. Ravno zato ste si na trgu poiskali določena učinkovita sredstva, na primer v obliki krem, za katera pa menite, da spet niso tako zelo učinkovita, tako kot so vam to obljubljali trgovci.

Če bi bili v resnici radi videti vsaj nekaj let mlajši, potem se boste morali v resnici soočiti s profesionalci, ki vam, na primer, v povezavi s tem ponujajo pomlajevanje z lastno plazmo.

Kako pomlajevanje z lastno plazmo poteka, pa si lahko ogledate na spletni strani priljubljenega podjetja, ki vam ponuja še številne druge storitve, ki so povezane z vašim zdravjem pa tudi izgledom. Med njimi je zelo priljubljena storitev, ki se imenuje povečanje ustnic.