All on 4 v Sloveniji

Rešitve, ki jih ponujajo odlični zobozdravniki, so naravnost impresivne. Največji napredek pa je bržkone opazen prav pri tistih storitvah, ki sodijo na področje zobne protetike. Med temi je tudi storitev all on 4, ki omogoča namestitev proteze celotnega zobovja na zgolj štiri implantate. Takšna rešitev je zelo posrečena in relativno ugodna, predvsem pa zagotavlja odličen rezultat, ki bo zelo prepričljiv tudi na dolgi rok. Nič čudnega, da je po tej storitvi kar veliko povpraševanja, najdemo pa jo v ponudbi različnih zobozdravnikov.

All on 4 v Sloveniji ponujajo predvsem tiste ordinacije, ki se osredotočajo na storitve višjega ranga. To so pogosto zasebne ordinacije, saj tovrstne storitve niso krite v okviru zdravstvenega zavarovanja. Ravno zato pa lahko pričakujemo višji standard izdelkov in storitev, kar je pri tovrstnih posegih vsekakor zelo dobrodošlo. Zobni implantat namreč lahko najdemo v različnih izvedbah, razlikuje se tudi kakovost, pri kateri ne želimo tvegati. Sploh proteza celotnega zobovja sodi na kakovosten in zanesljiv zobni implantat, ki bo skozi dolga leta uporabe lahko brezhibno opravljal svoje delo. Dobri zobozdravniki nudijo garancijo na takšne storitve, predvsem pa zagotavljajo zadovoljstvo tudi na dolgi rok.

Cena za all on 4

Ker all on 4 v Sloveniji ni deležen kritja s strani zdravstvenega zavarovanja, bo treba storitev bržkone plačati iz lastnega žepa. Ponudbe je dovolj, da lahko najdemo več možnosti in primerjamo cene, čeprav se ni pametno orientirati le po tem faktorju. V vsakem primeru bo treba pripraviti nekaj tisočakov, koliko točno bo stal all on 4 v Sloveniji pa je odvisno od posameznega ponudnika in seveda od specifik oziroma zahtevnosti dejanskega posega. Vsak zobni implantat je treba previdno namestiti in izdelati ustrezne protetične izdelke, tako da v končni fazi znesek doseže vsaj kakšnih 5 ali 6 tisočakov. Glede na obseg storitve, kakovost izdelkov in odličen rezultat je to dobra cena.