Vpliv catuabe in muire puama na spolno moč

Ste že kdaj slišali za catuabo in muiro puamo? Verjamem, da morda še niste, saj o njiju ni toliko veliko govora, a vseeno gre za dve pomembni rastlini, sploh v kolikor želite izboljšati svojo spolno moč ali povečati plodnost. Na trgu lahko najdete namreč prehranska dopolnila, namenjena izboljšanju libida in plodnosti, med katerimi so definitivno tudi dopolnila, ki vključujejo rastline, kot sta na primer catuaba in muira puama. Pa poglejmo na kratko, kaj so tiste prednosti, ki omenjeni dve rastlini uvrščajo na to področje.

Catuaba je značilna po uporabi kot stimulans centralnega živčnega sistema in kot afrodiziak že vrsto let. Zaradi vsebovanja specifičnih alkaloidov, cautaba velja kot stimulant, ki skrbi za zdrav libido. Dviguje spolno vzburjenost in lajša težave z moško spolno funkcijo. Poleg tega catuaba uravnava spolmno vzburjenost in izboljša erektilno moč. 

Kaj pa muira puama?

Muira puama je še vedno, kot že vrsto let, poznana po njenem učinku na spolnost. Muira puama namreč predstavlja naravni terapevtski pristop k reševanju težav z libidom, tako pri moških, kot pri ženskah, poleg tega pa rešuje tudi erektilno disfunkcijo pri moških. Poleg povečanja telesne in spolne zmogljivosti, muira puama tudi na splošno pozitivno vpliva na zdravje. Glede na to, da deluje kot živčni stimulans pa s tem poveča tudi dovzetnost na spolne dražljaje in izboljšuje tudi fizični občutek spolnega odnosa.

Preverite ponudbo prehranskih dopolnil, ki vsebujejo catuabo in muiro puama na omenjenem spletnem mestu ter tudi vi poskrbite za še bolj kvalitetno spolno življenje.